top of page

Acasă / Școala parohială / Culinaria

Culinaria - Cursuri de gătit pentru toate vaÌ‚rstele

7 iunie 2018

Aranjarea mesei de sărbătoare. Produse de post.

PATE DE LINTE ROȘIE cu NUCI
250 gr linte roșie (fiartă)
100 gr nuci
6 linguri ulei măsline
Un vârf linguriță chimion 
Un vârf linguriță turmeric
O lingură zeamă de la lintea fiartă
O lingură de zeamă de lămâie
2-3 caței de usturoi, medii
3 linguri pastă de ardei roșu

HUMUS cu ardei copÈ›i 
400gr boabe năut 
Un ardei roșu (copt) sau doi ardei kapia
1+1/2 lingură tahini
5 linguri ulei măsline
3 linguri zeamă de lămâie
Piper, sare
Un vârf linguriță chimion

 

BISCUIÈšI DE POST CU MÄ‚SLINE
200 gr făină 
2o gr măsline tocate
5o ml ulei 
60 ml apă foarte rece
1 lingură rozmarin proaspăt tocat
2 gr praf de copt
4 gr sare

 

Please reload

Tema întâlnirii:

Please reload

bottom of page