top of page
Culinaria - Cursuri de gătit pentru toate vârstele
7 iunie 2018
Aranjarea mesei de sărbătoare. Produse de post.
PATE DE LINTE ROȘIE cu NUCI
250 gr linte roșie (fiartă)
100 gr nuci
6 linguri ulei măsline
Un vârf linguriță chimion
Un vârf linguriță turmeric
O lingură zeamă de la lintea fiartă
O lingură de zeamă de lămâie
2-3 caței de usturoi, medii
3 linguri pastă de ardei roșu
HUMUS cu ardei copți
400gr boabe năut
Un ardei roșu (copt) sau doi ardei kapia
1+1/2 lingură tahini
5 linguri ulei măsline
3 linguri zeamă de lămâie
Piper, sare
Un vârf linguriță chimion
BISCUIÈšI DE POST CU MÄ‚SLINE
200 gr făină
2o gr măsline tocate
5o ml ulei
60 ml apă foarte rece
1 lingură rozmarin proaspăt tocat
2 gr praf de copt
4 gr sare
Please reload
Tema întâlnirii:
bottom of page